WooCommerce Webshop

Eigen WooCommerce Webshop nodig?
Dat kan! Wij helpen u graag verder.

Eigen WooCommerce
Webshop nodig? Dat kan!

Wordpress combineert een eenvoudig beheersysteem en flexibiliteit om jouw website naar eigen wens en inzichten aan te passen. Met de WooCommerce integratie zorgen wij ervoor dat jij de juiste tools in handen krijgt om jouw verkoop- en beheerprocessen te faciliteren en van jouw e-commerce platform een online succes te maken.

Op zoek naar een
WooCommerce webshop?

WooCommerce is een krachtig E-Commerce platform voor webshop ondernemers. Naast de standaard E-Commerce functionaliteiten zijn er diverse plugins beschikbaar om WooCommerce verder uit te breiden. De standaard betaalmogelijkheden zijn PayPal en overschrijving. Door middel van een plugin is dit eenvoudig uit te breiden met iDeal.

Bent u op zoek naar een betaalbare webshop dan bent u bij Het Creatieve Bureau aan het juiste adres. Door het gebruik van een standaard WordPress website in combinatie met WooCommerce en bijbehorende functionaliteit kan Het Creatieve Bureau tegen scherpe tarieven een webshop voor u bouwen. Door onze full-service model (ontwerp, realisatie en beheer) neemt Het Creatieve Bureau al het werk voor u uit handen en hoeft u geen contracten aan te gaan met andere partijen voor hosting en/of beheer.

Klaar voor
de toekomst?

Het Creatieve Bureau gaat uit van het mobile first principe. Dit houdt in dat alle WooCommerce webshops die Het Creatieve Bureau bouwt responsive zijn en daarmee volledig operationeel zijn op een smartphone en tablet. Bij het openen van de WooCommerce webshop op een tablet of smartphone zal de site zich automatisch aanpassen. Afbeeldingen zullen automatisch schalen en de navigatie zal bijvoorbeeld ingeklapt worden in een menu.

Meer weten over WooCommerce of direct een WooCommerce offerte aanvragen?
Ga voor direct E-Commerce resultaat en vraag uw offerte aan!

Een WooCommerce webshop
van Het Creatieve Bureau

Door het gebruik van de nieuwste technieken kunnen wij
WooCommerce shops altijd voorzien van het beste.
Wij houden overal rekening mee.

Webwinkel Design

Webshops zijn er in verschillende vormen en maten. Daarom maken wij er graag één op maat, speciaal voor u. Van een modieuze fashion webshop tot een overzichtelijke webshop voor bouwmaterialen.

SEO WooCommerce

Om ervoor te zorgen dat uw website en bijbehorende pagina’s goed vindbaar zijn en hoog in de ranking staan op Google installeer en configureren wij een zogenaamde SEO plugin (Search engine optimization).

Conversie geoptimaliseerd

Diverse koppelingen om de conversie en omzet van uw WooCommerce webshop te verhogen.

Snelle Webshop

Snelheid is een erg belangrijke factor voor Google om een hoge positie te bereiken met je webpagina. De snelheid heeft veel invloed op de conversie en SEO van uw webshop.

Responsive Webshop

Je webshop wordt steeds meer bezocht door mobiele bezoekers. Een Responsive Webshop zorgt ervoor dat ook de Tablet & Mobiele bezoekers een optimale gebruikerservaring krijgen.

Meer weten?

Wilt u een webshop laten maken? Of is uw webshop toe aan veranderingen of aanpassingen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via het formulier of neem contact met ons op.

WooCommerce Offerte aanvragen

Maak gebruik van onderstaand formulier en
u ontvangt van ons gratis een offerte op maat.

NAAR BOVEN