Eigen Shopify Webshop nodig? Dat kan!


Met Shopify hoeft u niets te installeren en ben je niet afhankelijk van dure programmeurs. Shopify biedt de meest uitgebreide oplossing met o.a. de laagste iDeal kosten en keuze uit 100+ apps en responsive templates.
Shopify biedt een compleet e-commerce platform voor het MKB, zowel beginnende als gevorderde webwinkeliers starten eenvoudig een webwinkel ‘in the cloud’. Met Shopify software kun je direct beginnen zonder technische voorkennis.
De kracht van Shopify ligt in de sterke SEO en Marketing die je kunt inzetten voor je webshop. Voldoende opschaal-mogelijkheden voor als je business groter wordt. Met een template engine en API is Shopify zeer geschikt voor ondernemers die meer willen.
Laat je Shopify webwinkel daarom bouwen door Het Creatieve Bureau en vraag nu meteen een vrijblijvende offerte aan!

Waarom Het Creatieve Bureau?


Door het gebruik van de nieuwste technieken kunnen wij onze Shopify shops altijd voorzien van het beste. Wij houden overal rekening mee.

Webwinkel Design

Webshops zijn er in verschillende vormen en maten. Daarom maken wij er graag één op maat, speciaal voor u. Van een modieuze fashion webshop tot een overzichtelijke webshop voor bouwmaterialen.

SEO Shopify

Om ervoor te zorgen dat uw website en bijbehorende pagina’s goed vindbaar zijn en hoog in de ranking staan op Google installeer en configureren wij een zogenaamde SEO plugin (Search engine optimization).

Conversie geoptimaliseerd

Diverse koppelingen om de conversie en omzet van uw Shopify webshop te verhogen.

Snelle Webshop

Snelheid is een erg belangrijke factor voor Google om een hoge positie te bereiken met je webpagina. De snelheid heeft veel invloed op de conversie en SEO van uw webshop.

Responsive Webshop

Je webshop wordt steeds meer bezocht door mobiele bezoekers. Een Responsive Webshop zorgt ervoor dat ook de Tablet & Mobiele bezoekers een optimale gebruikerservaring krijgen.

Meer weten?

Wilt u een webshop laten maken? Of is uw webshop toe aan veranderingen of aanpassingen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via het formulier of neem contact met ons op.

Gratis een Offerteontvangen? Dat kan!


Maak gebruik van onderstaand formulier en u ontvangt van ons gratis een offerte op maat.