Shopify Webshop

Eigen Shopify Webshop nodig?
Dat kan! Wij helpen u graag verder.

Eigen Shopify
Webshop nodig? Dat kan!

Met Shopify hoeft u niets te installeren en bent u niet afhankelijk van dure programmeurs. Shopify biedt de meest uitgebreide oplossing met o.a. de laagste iDeal kosten en keuze uit 100+ apps en responsive templates.
Shopify biedt een compleet e-commerce platform voor het MKB, zowel beginnende als gevorderde webwinkeliers starten eenvoudig een webwinkel ‘in the cloud’. Met Shopify software kunt u direct beginnen zonder technische voorkennis.

De kracht van Shopify ligt in de sterke SEO en Marketing die u kunt inzetten voor uw webshop. Voldoende opschaal-mogelijkheden voor als uw onderneming groter wordt. Met een template engine en API is Shopify zeer geschikt voor ondernemers die meer willen.
Laat uw Shopify webwinkel daarom bouwen door Het Creatieve Bureau en vraag nu meteen een vrijblijvende offerte aan!

Klaar voor
de toekomst?

Het Creatieve Bureau gaat uit van het mobile first principe. Dit houdt in dat alle Shopify webshops die Het Creatieve Bureau bouwt responsive zijn en daarmee volledig operationeel zijn op een smartphone en tablet. Bij het openen van de Shopify webshop op een tablet of smartphone zal de site zich automatisch aanpassen. Afbeeldingen zullen automatisch schalen en de navigatie zal bijvoorbeeld ingeklapt worden in een menu.

Meer weten over Shopify of direct een Shopify offerte aanvragen?
Ga voor direct E-Commerce resultaat en vraag uw offerte aan!

Een Shopify webshop
van Het Creatieve Bureau

Door het gebruik van de nieuwste technieken kunnen wij
Shopify shops altijd voorzien van het beste.
Wij houden overal rekening mee.

Webwinkel Design

Webshops zijn er in verschillende vormen en maten. Daarom maken wij er graag één op maat, speciaal voor u. Van een modieuze fashion webshop tot een overzichtelijke webshop voor bouwmaterialen.

SEO Shopify

Om ervoor te zorgen dat uw website en bijbehorende pagina’s goed vindbaar zijn en hoog in de ranking staan op Google installeer en configureren wij een zogenaamde SEO plugin (Search engine optimization).

Conversie geoptimaliseerd

Diverse koppelingen om de conversie en omzet van uw Shopify webshop te verhogen.

Snelle Shopify Webshop

Snelheid is een erg belangrijke factor voor Google om een hoge positie te bereiken met je webpagina. De snelheid heeft veel invloed op de conversie en SEO van uw webshop.

Responsive Webshop

Je webshop wordt steeds meer bezocht door mobiele bezoekers. Een Responsive Webshop zorgt ervoor dat ook de Tablet & Mobiele bezoekers een optimale gebruikerservaring krijgen.

Meer weten?

Wilt u een webshop laten maken? Of is uw webshop toe aan veranderingen of aanpassingen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via het formulier of neem contact met ons op.

Shopify Offerte aanvragen

Maak gebruik van onderstaand formulier en
u ontvangt van ons gratis een offerte op maat.


    NAAR BOVEN