Magento Webshop

Eigen Magento Webshop nodig?
Dat kan! Wij helpen u graag verder.

Op zoek naar een
Magento webshop?

Het Creatieve Bureau is een professioneel bedrijf voor de ontwikkeling van een betaalbare Magento of Magento 2 webshop. Met een webshop van Het Creatieve Bureau bespaart u veel geld; Alle essentiële functionaliteiten installeren we standaard voor u. Maar ook voor uw specifieke wensen hebben wij altijd een oplossing. Op maat gemaakte functionaliteiten en complexe koppelingen zijn voor ons dagelijks werk.

Uw eigen Magento
of Magento 2 webshop

In tegenstelling tot nagenoeg alle andere webdesigners bouwen we, naast basic Magento webshops, volledig op maat gemaakte webwinkels en modules/ extensies.

✓ Eigen Magento specialisten ✓ Geen onkundige en vertragende accountmanagers ✓ Standaard en volledig op maat gemaakte webshops ✓ Support voor aanbieders van Magento (waaronder webdesigners, marketingbureaus, grafisch ontwerpers etc.) ✓ Ruime ervaring met nationale en internationale multi-stores ✓ Geen handtekening onder onduidelijke contracten ✓ Magento shops inclusief SEO
✓ Advies en support in de breedste zin.

Wilt u meer weten over Magento 2 of over ons bedrijf? Heeft u een vraag of een opmerking of wilt u weten wat Magento 2 u gaat opleveren? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Een Magento webshop
van Het Creatieve Bureau

Door het gebruik van de nieuwste technieken kunnen wij
Magento 1 & 2 shops altijd voorzien van het beste.
Wij houden overal rekening mee.

Webwinkel Design

Webshops zijn er in verschillende vormen en maten. Daarom maken wij er graag één op maat, speciaal voor u. Van een modieuze fashion webshop tot een overzichtelijke webshop voor bouwmaterialen.

SEO Magento

Om ervoor te zorgen dat uw website en bijbehorende pagina’s goed vindbaar zijn en hoog in de ranking staan op Google installeer en configureren wij een zogenaamde SEO plugin (Search engine optimization).

Conversie geoptimaliseerd

Diverse koppelingen om de conversie en omzet van uw Magento webshop te verhogen.

Snelle Webshop

Snelheid is een erg belangrijke factor voor Google om een hoge positie te bereiken met je webpagina. De snelheid heeft veel invloed op de conversie en SEO van uw webshop.

Responsive Webshop

Je webshop wordt steeds meer bezocht door mobiele bezoekers. Een Responsive Webshop zorgt ervoor dat ook de Tablet & Mobiele bezoekers een optimale gebruikerservaring krijgen.

Meer weten?

Wilt u een webshop laten maken? Of is uw webshop toe aan veranderingen of aanpassingen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via het formulier of neem contact met ons op.

Shopify Offerte aanvragen

Maak gebruik van onderstaand formulier en
u ontvangt van ons gratis een offerte op maat.

NAAR BOVEN