E-Commerce

Een webshop moet geld opleveren, waarbij het allemaal draait om conversie: bezoekers omzetten in kopers. De webshops die wij maken bieden standaard de mogelijkheid om via iDeal en Paypal betalingen te verrichten en zijn tevens geschikt voor smartphones en tablets. Bovendien spelen wij slim in op de mogelijkheden van zoekmachines en social media

Web Development

HCB bouwt solide en gebruiksvriendelijke websites op basis van WordPress. Het team van HCB is gespecialiseerd in uitdagende en complexe projecten. In korte ontwikkelrondes wordt de werking en uitstraling van het product getest en besproken met de opdrachtgever. Deze vorm van communiceren heeft als voordeel dat de opdrachtgever nauw betrokken is bij de ontwikkeling van zijn of haar product.

Logo & Huisstijl

Een logo is voor uw potentiële klanten vaak de eerste kennismaking met uw onderneming. HCB maakt en bewaakt de huisstijl. Daarbij houden we rekening met trends en functionaliteit. Wij zijn expert in het creëren van high quality logo’s, visitekaartjes en briefpapier. Een professioneel logo ontwerp of een volledige huisstijl schept vertrouwen in uw bedrijf, producten of diensten.

Social Media

HCB ontwikkelt de diverse Facebook en Twitter pagina’s. Wij geven advies over de inzet van deze social media om conversie op de website te krijgen. Dat geldt ook voor het uitbreiden van jouw online fanbase, het adverteren op Facebook, het opzetten van reclamecampagnes en het onderhouden van je profielen.

Graphic Design

HCB maakt en bewaakt de huisstijl. Daarbij houden we rekening met trends, maar nog meer met jouw wensen met betrekking tot vormgeving en functionaliteit. Wij zijn expert in het verbeelden van deze wensen. Logo’s, visitekaartjes, briefpapier, etc

Motion & Video

HCB produceert inhoudelijke videocontent: van music videos tot aftermovies en van social media reports tot complete bedrijfsvideo’s. We hebben een all-round achtergrond en zijn daardoor in staat om snel te werken en zelf inhoudelijke beslissingen te nemen tijdens het productieproces. En dat is voor de klant een zorg minder.

Direct contact opnemen? Dat kan!